В обувките на Тил Линдеман, фронтмена на Rammstein, ще влезе Къци

...
В обувките на Тил Линдеман, фронтмена на Rammstein, ще влезе Къци
Коментари Харесай

Къци Вапцаров смъква гащите на Рамщайн

В обувките на Тил Линдеман, фронтмена на Rammstein, ще влезе Къци Вапцаров в първия лайф на „ Като две капки вода “. Новият сезон на формата, в който вземат участие единствено звезди от предходните осем издания, потегля в ефира на Нова телевизия от 22 февруари. Водещият на „ Риск печели, риск губи “ от дълго време е потвърдил, че може да пее всичко. Къци, който е артист и още публицист, от много време си пада по по-твърдия рок. „ Той има артистичен глас, който не е толкоз пресипнал, само че има и сходни моменти. Мечтая да показва най-малко няколко песни на Rammstein. Любима група с неповторим жанр “, изясни Вапцаров пред Нова.

Една от коронните изречения на Линдеман е  " След като един път смъкнеш гащите си, хората по-късно няма да са прекомерно сюрпризирани ". Музикантът има и собствен бранд за секс играчки, като множеството са с дизайн на микрофон. Тил и сътрудниците му от Rammstein са известни с крайните си изяви и със зрелищни пиротехнически осъществявания.  

Михаела Маринова, която също ще се завърне в " Капките ", показа, че ще дефилира в токчетата на Бони Тейлър за първото си излизане на сцената на шоуто. „ Много я обичам, има доста прекрасен дрезглав глас, който за мен ще е предизвикателство. Избрах я, тъй като ми влияе “, безапелационна е Маринова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР